Відеореєстратори
Globex GE-112

Відеореєстратор Globex GE-112 – новинка від ТМ Globex 2017 року. Стильний металевий корпус з мінімалістичними геометричними елементами чорного кольору гармонійно впишеться в салон будь-якого автомобіля.

Кут огляду в 120 градусів і вбудована камера розміром 5 Мп дозволять пристрою охоплювати всю ширину дороги і фіксувати те, що відбувається в FullHD-якості (розширення 1980 на 1080 пікселів). Вбудовані датчики руху і удару (G-сенсор) дають можливість водієві впевнено почувати себе на дорозі і фіксувати те, що відбувається біля автомобіля навіть в момент відсутності власника.

КАМЕРА 5 МП

Відеореєстратор Globex GE-112 дає можливість власнику не тільки знімати відео c розширенням 1920х1080 та зі швидкістю 30 кадрів в секунду у форматі – AVI, але і робити фото з розширенням до 12.0 Мп.

КАРТА ПАМ’ЯТІ

Відзнятий матеріал зберігається на карту пам’яті MicroSD від 6 до 10 класу, ємністю до 32 Гб. Пристрій записує відео циклами від 1 хвилини до 3 хвилин. При заповненні карти пам’яті автоматично відбувається видалення старих файлів і запис нових.

КУТ ОГЛЯДУ 120 °

Globex GE-112 оснащений ширококутним об’єктивом з оглядом в 120 °, який в процесі запису охоплює 3 смуги руху на дорозі.

ДИСПЛЕЙ 3 дюйми

Відеореєстратор оснащений широким 3-х дюймовим рідко-кристалічним дисплеєм, на якому зручно переглядати відеозаписи у разі вирішення дорожньої суперечки прямо на місці події.

G-cенсор (ДАТЧИК УДАРУ)

G-сенсор – 3-осьовий датчик механічних впливів забезпечує автоматичне збереження від перезапису файлів, зроблених в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень.

ДАТЧИК РУХУ

Датчик руху дозволяє вмикати відеореєстратор і проводити запис, тільки під час руху об’єктів перед автомобілем. Ця функція допомагає зафіксувати все, що відбувається перед автомобілем і, при цьому, значно економить місце на карті пам’яті пристрою.

Тут может быть видео

Globex GE-112
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити