Відеореєстратори
GLOBEX GE-111W

Відеореєстратор GLOBEX GE-111W   це сучасна модель автомобільного реєстратору, виконана в футуристичному пластиковому корпусі, класичного чорного кольору. Маючи сучасний практичний функціонал та стильний вигляд в салоні авто, дана модель реєстратору має всі шанси стати надійним «помічником» будь-якого автовласника під час руху на дорозі.

Особливою відмінністю GLOBEX GE-111W є наявність функції Wi-Fi. За допомогою даної функції власник пристрою зможе віддалено керувати відеореєстратором, змінювати налаштування, керувати фото та відеофіксацією, продивлятися, копіювати та пересилати фото/відеофайли.

Вагома перевага GLOBEX GE-111W – можливість  отримувати високу якість зображення за допомогою використання функції WDR (WideDynamicRange). Завдяки їй зображення завжди буде високої якості, не зважаючи на оточуючи умови та час зйомки.

 

РОЗШИРЕННЯ  FULLHD

Відеореєстратор дозволяє отримувати відео з розширенням FullHD (1920*1080, швидкість 30 кадрів на секунду, формат – MOV).

КУТ ОГЛЯДУ 130°

Ширококутний об’єктив основної камери з кутом огляду 130° охоплює 3 смуги дорожнього руху.

УКРАЇНСЬКА МОВА
Меню відеореєстратора GLOBEX GE-111W підтримує українську мову.
ЦИКЛІЧНИЙ ЗАПИС (Loop Recording)
Відеореєстратор підтримує функцію циклічного запису, що дає змогу перезаписувати відеофайли та користуватися карткою пам’яті без зупинки запису.

ДАТЧИК УДАРУ (G-Sensor)
Датчик удару – це трьохвісьовий датчик механічних впливів, який забезпечує автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень автомобіля.

ДАТЧИК РУХУ (Motion Detection)
Датчик руху дозволяє GLOBEX GE-111W  вмикати відеореєстратор і проводити запис тільки під час руху об’єктів перед автомобілем. Ця функція допомагає зафіксувати все, що відбувається перед автомобілем під час стоянки, при цьому, значно економить місце на карті пам’яті пристрою.

Тут может быть видео

GLOBEX GE-111W
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити