Smart Watch
Smart Watch Titan

 

Smart Watch Titan – новинка від українського виробника GLOBEX, що стане незамінним помічником під час постійного спілкування з близькими, в години спортивних навантажень, також, задля вимірювання показників здоров’я.

Смарт-годинник з великим, круглим, кольоровим AMOLED Full Touch екраном, довгим часом автономної роботи, класом захисту IP67, можливістю прийому вхідних дзвінків, міцним металевим корпусом та браслетом підкорить власника не лише своїми багатофункціональними особливостями, але й довгим терміном експлуатації.

Smart Watch Titan дозволяє контролювати сповіщення, що надходять з будь-яких соціальних мереж, зберігати контакти у пристрій; переглядати історії дзвінків; набирати номери для вихідних дзвінків; регулювати гучність вхідного/вихідного викликів. За потреби власник може налаштувати будильник, спостерігати за прогнозом погоди та встановити нагадування про потребу в активності чи поновленні водного балансу.

Особливими перевагами Smart Watch Titan є:

  • кольоровий AMOLED Full Touch екран;
  • металевий корпус та браслет;
  • моніторинг фізичної активності та показників здоров’я власника: серцевого ритму, тиску, рівня кисню, калорій, сну, фізичної активності (крокомір та різні види спортивних навантажень);
  • відображення, прийом та відхилення вхідних дзвінків;
  • збереження контактів;
  • перегляд історії дзвінків;
  • набір номерів для вихідних дзвінків;
  • регулювання гучності вхідного/вихідного виклику;
  • можливість перегляду повідомлень/сповіщень на екрані годинника;
  • віддалене керування аудіо та фото за допомогою зручного додатку FitCloudPro;
  • нагадування про довгу відсутність фізичної активності та підтримання водного балансу власника;
  • функція контролю за здоров’ям жінки;
  • відображення прогнозу погоди;
  • наявність ліхтарика;
  • будильник, таймер, секундомір;
  • пошук мобільного телефону.
    Smart Watch Titan – це надійний електронний  помічник в умовах сьогодення, що дозволить не лише контролювати своє життя та інформаційні сповіщення, а й постійно залишатися на зв’язку з близькими!

Smart Watch Titan – це надійний електронний  помічник в умовах сьогодення, що дозволить не лише контролювати своє життя та інформаційні сповіщення, а й постійно залишатися на зв’язку з близькими!

Дзвінки та сповіщення:

Smart Watch Titan  має функції відображення, прийому та відхилення вхідних дзвінків.

За бажанням власник може зберегти контакти у пам’яті пристрою та переглянути історію своїх дзвінків. Також смарт-годинник дає можливість здійснювати вихідні дзвінки та регулювати гучність вхідного/вихідного виклику. На екрані пристрою власник зможе побачити вхідні повідомлення та сповіщення.

 

Дисплей:

Великий повнокольоровий AMOLED Full Touch екран Smart Watch Titan має розширення 466*466 пікселів. Завдяки сенсорному екрану з адаптованим підсвічуванням, пристрій демонструє високу якість передачі кольору, відмінну яскравість, антивідблискові можливості та чітке реагування на дотик.

Власник, за бажанням, може змінювати теми для екрану годинника у налаштуваннях пристрою. Ще більше тем користувач може завантажити з функціонального додатку FitCloudPro для Android и iOS.

 

Корпус:

Годинник Smart Watch Titan виготовлено у корпусі з металевого сплаву. За рахунок ергономічного дизайну корпусу, використаним матеріалам та технології виготовлення, вага годинника з металевим браслетом складає 113 грам, а з силіконовим всього 56 грам.

Корпус пристрою представлено у двох базових кольорових рішеннях: чорному та срібному.

 

Класс захисту IP67:

Міжнародний стандарт захисту IP67 Smart Watch Titan дає можливість власникові не турбуватися у випадку потрапляння води на корпус пристрою. В тому числі й під час плавання. Рекомендуємо бути уважними до температурного режиму води в момент використання смарт-годинника.

 

Браслет:

Smart Watch Titan оснащено металевим та гіпоалергенним силіконовим браслетом, який можна змінити в залежності від потреби власника.

 

Bluetooth:

Годинник має функцію Bluetooth 5.2 з технологією зниженого споживання енергії, що продовжить час автономної роботи пристрою.

 

Час роботи:

Вбудований акумулятор ємністю 300 mAh дозволяє Smart Watch Titan працювати до 15 днів у режимі мінімального навантаження та від 5 до 7 днів – під час активного користування пристроєм.

 

Програмне забезпечення:

Для керування Smart Watch Titan використовується додаток FitCloudPro для Android та iOS. Додаток має багато схвальних відгуків за зручність у використанні, постійні функціональні оновлення та дружній інтерфейс для користувачів.

 

Зарядний пристрій:

Годинник заряджається за допомогою магнітного зарядного USB-пристрою, який включено в комплект постачання. Час повної зарядки складає 2 години.

 

Комплектація:

До комплектації Smart Watch Titan  входять: смарт-годинник із металевим та силіконовим браслетами, інструмент для знімання металевого браслета, магнітний зарядний USB- пристрій, інструкція користувача з гарантійним талоном.

Тут может быть видео

Smart Watch Titan
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити