Відеореєстратори
GLOBEX GE-205W

Відеореєстратор GLOBEX GE-205W – це базова провідна модель оновленої серії магнітних автомобільних реєстраторів від ТМ GLOBEX. Модель виконано в міцному матовому пластиковому корпусі класичного чорного кольору. 

Особливими відмінностями GLOBEX GE-205W є актуальна функція Wi-Fi та наявність магнітного кріплення

За допомогою функції Wi-Fi власник пристрою може віддалено керувати відеореєстратором, змінювати налаштування, керувати фото та відеофіксацією, продивлятися, копіювати та пересилати фото/відео файли. Для користування даною функцією необхідно встановити додаток RoadCam.

Наявність магнітного кріплення у GLOBEX GE-205W надає власнику можливість в процесі експлуатації легко кріпити та знімати відеореєстратор з кріплення для подальшого безпечного збереження.

РОЗШИРЕННЯ FULL HD

Відеореєстратор GLOBEXGE-205W знімає відео з розширенням FullHD (1920*1080, швидкість 30 кадрів на секунду).

КУТ ОГЛЯДУ 160°

Ширококутний об’єктив основної камери пристрою з кутом огляду 160° охоплює усі смуги дорожнього руху та повноцінно фіксує дорожню ситуацію. 

ДИСПЛЕЙ 2,4 ДЮЙМИ
Рідкокристалічний дисплей розміром 2.4 дюйма допоможе власнику переглянути відеозапис відразу на місці події та попередити можливі непорозуміння.

 УКРАЇНСЬКА МОВА

Меню відеореєстратора підтримує українську мову.

AV-IN роз’єм

Наявність AV-IN роз’єму дає можливість власникові під’єднувати камеру заднього виду та користуватися нею в стандартному режимі.

ФУНКЦІЯ НDR 

Забезпечує покращену якість зображення при різких перепадах освітлення різних частин зображення: нерівномірно освітлені деталі запису будуть чіткі та сбалансовані за контрасністю. 

ДАТЧИК УДАРУ (G-СЕНСОР)

Забезпечить автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних під час різких прискорень/ гальмувань або зіткненнь автомобіля.

ДАТЧИК РУХУ 

Ця функція зафіксує рухи перед автомобілем під час парковки і, при цьому, значно зекономить місце на картці пам’яті пристрою. 

МОНІТОР ПАРКУВАННЯ

Допомагає зафіксувати будь-які механічні інциденти (похитування автомобіля, поштовх, удар) під час стоянки автомобіля. 

КАРТКА ПАМ’ЯТІ 

Рекомендується використовувати картку пам’яті MicroSDHC 6 класу та вище, ємністю до 64 Гб.

ДАТА, ЧАС

На кожному файлі фіксується підпис поточного часу та дати для  отримання додаткової переваги в процесі вирішення спірних ситуацій.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

  • Автомобільний відеореєстратор
  • Інструкція користувача з гарантійним талоном всередині
  • USB кабель
  • Автомобільний зарядний пристрій USB
  • Магнітне кріплення на лобове скло автомобіля

Тут может быть видео

GLOBEX GE-205W
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити