Відеореєстратори
GLOBEX GU-110

Globex GU-110 – одна з нових моделей відеореєстраторів ТМ “Globex” 2016 року.

Мінімалістичний бюджетний відеореєстратор фантазійної обтічної форми буде добре виглядати в будь-якому автомобілі. Globex GU-110, оснащений 2,4 “дюймовим екраном для перегляду відеозаписів, відрізняється достойною HD якістю зйомки з частотою 30 кадрів на секунду, наявністю вбудованого датчика руху, G – сенсора, зручною панеллю керування. Якість нічної відеозйомки регулюється двома інфрачервоними діодами і дозволять власнику даного реєстратора впевнено почувати себе в дорозі в будь-який час доби.

КАМЕРА
Globex GU-110 – компактний відеореєстратор в новій лінійці ТМ “Globex” 2016 року. Обтічний корпус даної моделі відеореєстратора оснащений камерою в 1,3 Мп при швидкості запису 30 кадрів на секунду, що забезпечує зручність запису і відтворення відео, записаного в дорозі.

КУТ ОГЛЯДУ 120 °

Globex GU-110 обладнаний ширококутним об’єктивом відеокамери з оглядом в 120 °, яка забезпечує максимальну оглядовість крізь лобове скло і ефект присутності в автомобілі.

G-СЕНСОР
G-сенсор – 3-осьовий датчик механічних впливів забезпечує автоматичне збереження від перезапису файлів, зроблених у моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень.

МАТРИЦЯ

Компактний відеореєстратор Globex GU-110 дозволяє знімати відео у форматі AVI з роздільною здатністю 1280х720 і підтримує використання карт пам’яті ємністю до 32 Гб.

ДИСПЛЕЙ 2.4

Перегляд зображення можливий на дисплеї пристрою, який має досить широку діагональ – 2, 4 дюйма. Завдяки інфрачервоному підсвічуванні відеореєстратор Globex GU-110 забезпечує хорошу якість відеозапису навіть в нічний час.

ДАТЧИК РУХУ

Датчик руху дуже стане в нагоді на парковці або під час стоянки. Ця функція дозволяє вмикати відеореєстратор, і проводити запис, тільки під час руху об’єктів перед автомобілем.

Тут может быть видео

GLOBEX GU-110
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити