Smart Watch
Smart Watch Aero

Smart Watch Aero розумний годинник від ТМ GLOBEX, що стане особистим помічником власника та суттєво полегшить його повсякденне життя.

Смарт-годинник з великим, круглим, кольоровим Full Touch екраном, довгим часом автономної роботи та міцним металевим покриттям підкорить власника не лише своїми функціональними особливостями, але й довгим строком експлуатації.

 Функціональними перевагами Smart Watch Aero є:

  • моніторинг фізичної активності та показників здоров’я власника: серцевого ритму, тиску, рівня кисню, калорій, сну, фізичної активності (крокомір та різні види спортивних навантаженнь),
  • можливість перегляду вхідних дзвінків та повідомлень на екрані годинника,
  • віддалене керування аудіо та фото за допомогою зручного додатку DaFit,
  • підтримка української/англійської/російської мов,
  • нагадування про довгу відсутність фізичної активності та підтримання водного балансу власника,
  • функція контролю за здоров’ям жінки,
  • відображення прогнозу погоди, будильник, таймер та інш..

Дисплей:
Покритий загартованим склом, екран Smart Watch Aero має розширення 240*240 пікселів. Завдяки круглій формі дисплею, виробленому за технологією IPS з адаптованим підсвічуванням, пристрій демонструє високу якість передачі кольору, відмінну яскравість, антивідблискові можливості та чітке реагування на дотик. Активація дисплею відбувається за рахунок підняття руки або натискання «активної» кнопки на боковій панелі пристрої.
За допомогою короткого руху власник, також, може обирати різні теми для екрану годинника.

Корпус:
Корпус Smart Watch Aero виготовлено зі стійкого до стирання металового сплаву. За рахунок ергономічності, сучасних матеріалів виробництва та технології виготовлення, вага годинника складає всього 40 гр разом з ремінцем.
Корпус представлено у чотирьох кольорових рішеннях: чорному, золотисто-рожевому та синьому. Керувати годинником можна як за допомогою дисплею, так і за допомогою функціональної кнопки, розташованої на бічній поверхні пристрою.

Класс захисту IP67:
Smart Watch Aero підтримує міжнародний стандарт захисту IP67, що обумовлює безпечне потрапляння води на корпус пристрою, а, також, недовге плавання в басейні чи водоймі.  Як завжди, рекомендуємо, бути уважними до температурного режиму води під час використання смарт-годинника.

Ремінець:
Smart Watch Aero має гіпоалергенний силіконовий ремінець, який, за потреби власника, можно змінити на інший за видом або кольором.

Bluetooth:
Годинник  має  функцію Bluetooth 5.0 з технологією зниженого споживання енергії , що подовжить час автономної роботи пристрою.

Час роботи:
До 15 днів у режимі мінімального навантаження та від 6 до 8 днів – з максимальним навантаженням.

Програмне забезпечення:
Для керування SmartWatchAero використовується додаток DaFit для Android та iOS. Додаток має зручний інтерфейс для користувача та постійно оновлюється.

Зарядний пристрій:
До повної підзарядки пристрою потрібно близько 2 годин. Для зарядки використовується сучасний магнітний USB-пристрій, який включено в комплект постачання.

Комплектація:
До складу комплектації пристрою входять: годинник з силіконовим ремінцем, магнітний зарядний USB- пристрій, інструкція з  експлуатації, гарантійний талон.

Тут может быть видео

Smart Watch Aero
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити