Відеореєстратори
GLOBEX GE-303R

Відеореєстратор GLOBEXGE-303R (Rear cam) – це сучасна модель нової серії магнітних автомобільних реєстраторів від ТМ GLOBEX. Модель виконано в матовому пластиковому корпусі класичного чорного кольору. 

Особливою відмінністю GLOBEXGE-303R є наявність у комплекті додаткової камери заднього виду. Додаткова камера може фіксувати все, що відбувається позаду автомобіля під час руху на дорозі або використовуватися, як система парування під час паркування авто. Перевагою моделі  – є комфортне магнітне кріплення, що дозволяє власнику зручно та швидко встановлювати/знімати пристрій в салоні автомобіля.

РОЗШИРЕННЯ FULL HD/VGA
Відеореєстратор GLOBEX GE-303R знімає відео з розширенням FullHD (1920*1080, швидкість 30 кадрів на секунду, формат – MOV). Камера заднього виду фіксує відео у якості VGA (640*480, швидкість 30fps) та має розмітку для паркування.

КУТИ ОГЛЯДУ 160°/140°
Ширококутний об’єктив основної камери з кутом огляду 160°охоплює всі смуги дорожнього руху. Камера заднього виду з кутом в 140° може, легко, охопити 4 cмуги руху.

ДИСПЛЕЙ 2,4 ДЮЙМИ
Рідкокристалічний дисплей розміром 2.4 дюйми допоможе власнику переглянути відеозапис відразу на місці події та попередити можливі непорозуміння.

УКРАЇНСЬКА МОВА
Меню відеореєстратора підтримує українську мову.

ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ З ДВОМА USB-РОЗ’ЄМАМИ
Покращений зарядний пристрій з 2-ма роз’ємами USB дозволяє одночасно підключити відеореєстратор та підзарядити мобільний гаджет.

ФУНКЦІЯ WDR (WideDynamicRange)

Дозволяє отримувати високу якість зображення при будь-якому перепаді освітлення: нерівномірно  освітлені деталі запису будуть, максимально, сбалансовані за контрасністю.

ДАТЧИК УДАРУ (G-СЕНСОР)
Забезпечить автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних під час різких прискорень/гальмувань або зіткненнь автомобіля.

ДАТЧИК РУХУ
Дана функція допоможе зафіксувати рухи перед автомобілем під час паркування й, при цьому, значно, зекономить місце на картці пам’яті пристрою.

МОНІТОР ПАРКУВАННЯ
Допомагає зафіксувати, будь-які, механічні інциденти (похитування автомобіля, поштовх, удар) під час стоянки автомобіля.

КАРТКА ПАМ’ЯТІ
Рекомендується використовувати картку пам’яті MicroSD від 6 до 10 класу, ємністю до 64 Гб.

ДАТА, ЧАС
На кожному файлі фіксується підпис поточного часу та дати для  отримання додаткової переваги в процесі вирішення спірних ситуацій.

КОМПЛЕКТАЦІЯ
  • Автомобільний відеореєстратор
  • Інструкція користувача
  • Гарантійний талон
  • USB кабель
  • Автомобільний зарядний пристрій USB
  • Магнітне кріплення на лобове скло автомобіля
  • Камера заднього огляду
  • Перехідник RCA до AV-IN
GLOBEX GE-303R
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити