Відеореєстратори
GLOBEX GE-112W

Модель GLOBEX GE-112W, виконана в металевому корпусі чорного кольору, стане непомітним і стильним доповненням в салоні будь-якого автомобіля.

Відмінна особливість відеореєстратора GLOBEX GE-112W – наявність функції Wi-Fi. За допомогою даної функції власник пристрою може дистанційно керувати відеореєстратором: змінювати налаштування пристрою, керувати фото і відео зйомкою, переглядати та копіювати фото / відеофайли.

РОЗШИРЕННЯ FULL HD
Відеореєстратор GLOBEX GE-112W дозволя знімати відео c розширенням FullHD 1920 * 1080 FPS. Така якість відео дозволяє отримувати інформативне відео з підвищеним рівнем деталізації зображення.
ДИСПЛЕЙ 3.0 ДЮЙМА
3-хдюймовий рідкокристалічний дисплей допоможе власнику переглянути відеозапис відразу на місці події та попередити можливі непорозуміння.
КУТ ОГЛЯДУ 140 ГРАДУСІВ
Ширококутний об’єктив з оглядом в 140 °, який в процесі запису охоплює 4 смуги руху на дорозі.
ФУНКЦІЯ WI-FI
Наявність функції WI-FI дає можливість дистанційно керувати GLOBEX GE-203w: змінювати налаштування, контролювати процес зйомки, переглядати/копіювати фото та відео до інших мобільних пристроїв.
ФУНКЦІЯ HDR (HIGH DYNAMIC RANGE)
Ця функція являє собою технологію, яка збільшує точність передачі зображення, роблячи його яскравішим та контрастнішим. Її використання дозволяє отримувати відеофайли високої якості при будь-яких умовах зйомки.
ФУНКЦІЯ «ГОДИННИК» 
Ця функція дає можливість власнику встановити режим автоматичного відображення годинника у вигляді заставки на дисплеї пристрою пид час його роботи.
УКРАЇНСЬКА МОВА
Меню відеореєстратора підтримує українську мову.
ФУНКЦІЯ МОНІТОР ПАРКУВАННЯ
Захист вашого автомобіля під час паркування. Відеореєстратор автоматично вмикається у разі спрацювання датчику удару (похитування автомобіля, поштовх або удар) і робить запис того, що відбувається.
ФУНКЦІЯ G-СЕНСОР (ДАТЧИК УДАРУ)
G-сенсор – трьохвісьовий датчик механічних впливів, який забезпечує автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень автомобіля.
ФУНКЦІЯ ДАТЧИК РУХУ
Датчик руху дозволяє включати відеореєстратор і проводити запис тільки під час руху об’єктів перед автомобілем. Ця функція допомагає зафіксувати все, що відбувається перед автомобілем і, при цьому, значно економить місце на карті пам’яті пристрою.
ФУНКЦІЇ ДАТА, ЧАС, ФІКСАЦІЯ НОМЕРУ
Ці функції у GLOBEX GE-112W дозволяють автовласнику зафіксувати дату та час створення відеозапису / фото, а також зафіксувати номер власного авто на відео. Надалі зафіксовані дані можна використовувати в процесі вирішення спірних ситуацій на дорозі.
ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ З ДВОМА USB-РОЗ’ЄМАМИ
Покращений зарядний пристрій з 2-ма роз’ємами USB дозволяє одночасно підключити відеореєстратор і зарядити ваш мобільний телефон.
ФУНКЦІЯ ЦИКЛІЧНИЙ ЗАПИС
Дана функція домопомає не зупиняти відео та фото запис коли закінчується вільне місце на карті пам’яті. Реєстратор автоматично почне перезапис старих файлів, замінючи їх на нові.
КАРТКА ПАМ’ЯТІ
Рекомендується використовувати картку пам’яті MicroSD  від 6 до 10 класу, ємністю до 32 Гб.
КОМПЛЕКТАЦІЯ
– відеореєстратор
– інструкція користувача
– гарантійний талон
– USB кабель 2 шт. (Для зарядного пристрою – 3 м., для підключення до ПК – 50 см.)
– автомобільний зарядний пристрій USB
– кріплення на лобове скло автомобіля

https://www.youtube.com/watch?v=IsFMyIyMFPQ&t=75s
GLOBEX GE-112W
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити