Відеореєстратори
GLOBEX GE-301w

Автомобільний відеореєстратор GLOBEX GE-301w – це ультрасучасний і стильний відеореєстратор для шанувальників інновацій та комфорту.

Універсальне поєднання функціональних особливостей реєстратора: магнітне кріплення, GPS-логгер, сенсор Sony, можливість віддаленого управління пристроєм за допомогою Wi-Fi і дозвіл SuperHD – допоможуть водієві зберігати впевненість в найскладніших ситуаціях на дорозі і комфортно користуватися пристроєм.

МАГНІТНЕ КРІПЛЕННЯ
Відмінною особливістю GLOBEX GE-301w є інноваційне магнітне кріплення пристрою із з’ємним GPS-логгером. Для встановлення навігатора на на скло автомобіля використовується кріплення з магнітним тримачем. Потужний магніт надійно утримує пристрій під час поїздки на дорозі з будь-яким типом покриття. Установка і зняття пристрою займають лічені секунди.

РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ЗАПИСУ SUPER HD
Відеореєстратор робить запис у форматі SuperHD з роздільною здатністю 2304 * 1296. Така якість відео дозволяє отримувати інформативне відео з чітким зображенням кожної деталі запису.

ДИСПЛЕЙ 2.0 ДЮЙМА
Пристрій оснащено екраном діагоналлю 2.4 дюйми, що дозволяє користувачу зручно переглянути записані відео та фото файли без допомоги додаткових пристроїв.
КУТ ОГЛЯДУ 170 ГРАДУСІВ
Ширококутний об’єктив GLOBEX GE-203w з охопленням у 170 градусів фіксує все, що відбувається на чотирьох смугах дорожнього руху одночасно.
ФУНКЦІЯ Wi-Fi
Вбудований модуль WI-FI дає можливість дистанційно керувати GLOBEX GE-301w: змінювати налаштування, контролювати процес зйомки, переглядати/копіювати фото та відео до інших мобільних пристроїв.
УКРАЇНСЬКА МОВА
Меню відео реєстратора підтримує українську мову.
ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ З ДВОМА USB-РОЗ’ЄМАМИ
Покращений зарядний пристрій з 2-ма роз’ємами USB для одночасного підключення відеореєстратора та підзарядки мобільного гаджета.
GPS-ЛОГГЕР
За допомогою функції GPS-логгер відеореєстратор визначає координати автомобіля, швидкість його руху, синхронізує поточну дату та час. Всі ці дані зберігаються в пам’яті пристрою. Ці дані будуть зазначені на відео та фото файлах які будуть зроблені пристроєм.

ФУНКЦІЯ WDR (WideDynamicRange)
Дозволяє отримувати високу якість зображення при, будь-якому, перепаді освітлення: нерівномірно освітлені деталі запису будуть максимально сбалансовані за контрасністю.

ДАТЧИК УДАРУ (G-СЕНСОР)
Забезпечить автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних під час різких прискорень/ гальмувань або зіткненнь автомобіля.

ДАТЧИК РУХУ
Ця функція зафіксує рухи перед автомобілем під час парковки і, при цьому, значно зекономить місце на картці пам’яті пристрою.

МОНІТОР ПАРКУВАННЯ
Допомагає зафіксувати будь-які механічні інциденти(похитування автомобіля, поштовх, удар) під час стоянки автомобіля.

КАРТКА ПАМ’ЯТІ
Рекомендується використовувати картку пам’яті MicroSD від 6 до 10 класу, ємністю до 64 Гб.

ДАТА, ЧАС
На кожному файлі фіксується підпис поточного часу та дати для  отримання додаткової переваги в процесі вирішення спірних ситуацій.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

  • Автомобільний відеореєстратор
  • Інструкція користувача
  • Гарантійний талон
  • USB кабель
  • Автомобільний зарядний пристрій USB з 2-ма роз’ємами
  • Магнітне кріплення на лобове скло автомобіля
  • GPS модуль

Тут может быть видео

GLOBEX GE-301w
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити