Відеореєстратори
GLOBEX GE-105

 

 

 

Автомобільний відеореєстратор GLOBEX GE-105 – це доступна надійність та безпека автовласника під час руху на дорозі.

Ергономічний дизайн корпусу класичного чорного кольору дозволяє власнику легко керувати пристроєм та непомітно розташувати його в салоні автомобіля.

РОЗШИРЕННЯ FULL HD
Відеореєстратор записує відео у форматі FullHD з розширенням 1920*1080 FPS. Така якість відео дозволяє отримувати інформативне відео з підвищеним рівнем деталізації зображення.
ДИСПЛЕЙ 2.4 ДЮЙМА
GLOBEX GE-105 оснащений екраном діагоналлю 2,4 дюйми. Такий розмір дисплея в поєднанні зі зручним розташуванням кнопок керування дозволяє комфортно переглядати відео та фото на екрані пристрою.
КУТ ОГЛЯДУ 140 ГРАДУСІВ
Ширококутний об’єктив відеореєстратора з охопленням в 140 градусів дозволяє чітко фіксувати те, що відбувається на чотирьох смугах дорожнього руху одночасно.
УКРАЇНСЬКА МОВА
Меню відеореєстратора підтримує українську мову.
ФУНКЦІЯ МОНІТОР ПАРКУВАННЯ
Захист вашого автомобіля під час паркування. Відеореєстратор автоматично вмикається у разі спрацювання датчику удару (похитування автомобіля, поштовх або удар) і робить запис того, що відбувається.
ФУНКЦІЯ G-СЕНСОР (ДАТЧИК УДАРУ)
У пристрій вмонтовано датчик, який автоматично зберігає від перезапису файли, які зафіксовані у моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень.
ФУНКЦІЯ ДАТЧИК РУХУ
Датчик руху дозволяє включати відеореєстратор і проводити запис тільки під час руху об’єктів перед автомобілем. Ця функція допомагає зафіксувати все, що відбувається перед автомобілем і, при цьому, значно економить місце на карті пам’яті пристрою.
ФУНКЦІЯ ШТАМП ДАТИ ТА ЧАСУ
Дана функція в GLOBEX GE-105 дозволить автовласнику зафіксувати дату та час створення відеозапису чи фото, з метою подальшого використання цих фактів для вирішення спірних ситуацій на дорозі .
РЕЖИМ «WEB КАМЕРА»
Відеореєстратор також може використовуватися в режимі веб камери для комп’ютера. Для цього, при підключенні пристрою до комп’ютера виберіть режим «Web камера».
ФУНКЦІЯ ЦИКЛІЧНИЙ ЗАПИС
Дана функція домопомає не зупиняти відео та фото запис коли закінчується вільне місце на карті пам’яті. Реєстратор автоматично почне перезапис старих файлів, замінючи їх на нові.
КАРТКА ПАМ’ЯТІ
Відеореєстратор GLOBEX GE-105 підтримує картку пам’яті класу 6 (та вище) типу micro SDHC ємністю до 32 Гб.
КОМПЛЕКТАЦІЯ
– відеореєстратор
– інструкцію користувача
– гарантійний тало
– USB кабель
– автомобільний зарядний пристрій з двома USB-портами
– кріплення на лобове скло автомобіля

Тут может быть видео

GLOBEX GE-105
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити