Архів
Globex GE-100w

Новинка 2017 року – компактний, багатофункціональний і практичний відеореєстратор Globex GE – 100w. Наявність дзеркальної, відбиваючої панелі на чорному пластиковому корпусі моделі, ефективно виділить цей стильний гаджет в салоні автомобіля будь-якого класу.

Камера розміром в 2 Мп спільно з чіпсетом Generalplus 4248+H42 сприяють якісній відеофіксації з максимальним розширенням 1280х720 пікселів. А можливість регулювати установку реєстратора як у вертикальній (на 360 °), так і в горизонтальній площині, в сукупності з кутом огляду в 90 градусів, дозволить записати ще більше корисного відео в дорозі.

Основною відмінністю відеореєстратора Globex GE – 100w від інших моделей являється покращена комплектація пристрою трьома різними видами кріплень. А, також, вражаючий набір популярних додаткових функцій : WI – FI, G- сенсор, датчик руху, монітор парковки і функція WDR, яка забезпечує чудову видимість як добре освітлених, так і затінених об’єктів в секторі освітлених, так і затінених об’єктів в секторі огляду відеореєстратора.

КАМЕРА 2 МП

Відеореєстратор Globex GE – 100w дає власникові можливість знімати гідне відео c розширенням HD (1280х720) зі швидкістю 30 кадрів в секунду, у форматі – AVI. А, також, робити фото з максимальним розширенням 12 МП. Знятий матеріал зберігається на карту пам’яті MicroSD (6 класу і вище) місткістю до 32 Гб.

ДИСПЛЕЙ 1,5 ДЮЙМИ

Перегляд записаного відео можливий на дисплеї пристрою діагоналлю в 1,5 дюйми.

КУТ ОГЛЯДУ 90°

Відеореєстратор Globex GЕ – 100w оснащений об’єктивом відеокамери з оглядом в 90°, яка в сукупності з можливістю горизонтального і вертикального повороту пристрою на 360° дає можливість регулювання об’єктиву автореєстратора за бажанням/необхідності власника.

МОНІТОР ПАРКОВКИ

При включенні функції “Монітор парковки”, пристрій переходить в стан “сплячого режиму” : екран не горить, запис не ведеться. Працює тільки датчик удару. У момент спрацьовування датчика удару, реєстратор відразу ж включиться і запише усе те, що відбувається.

WI – FI

Відеореєстратор Globex GЕ – 100w підтримує функцію Wi – Fi. За допомогою цієї функції можна:
– управляти відеозаписом: старт/стоп запису;
– переглядати зняте відео на мобільному пристрої;
– управляти фотографуванням: зняти фото;
– переглядати зняті фото на мобільному пристрої;
– управляти налаштуваннями камери.

WDR (Wide Dynamic Range)

Особлива матриця Globex GЕ – 100w дозволяє записувати відео з підвищеним ступенем деталізації в нічний час доби. Зображення виходить набагато світлішим і розбірливішим, ніж в моделях, в яких ця технологія не використовується.

ДОДАТКОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Датчик руху, датчик удару, монітор парковки, WDR, підтримка WI-FI, вбудований акумулятор 240 мАг з можливістю підзарядки від прикурювача, порти USB 2.0 / TFcard, вбудований динамік, вбудований мікрофон, накладення «час, дата» на зображення, циклічний запис.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

У пакувальній коробці моделі знаходиться: сам відеореєстратор, зарядка від прикурювача, USB-шнур для з’єднання з ПК, інструкція, гарантійний талон, пам’ятки водієві і три різних кріплення: класичне на присоску, 3M скотч поворотний, 3М скотч неповоротний.

Тут может быть видео

Globex GE-100w
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити