Відеореєстратори
GLOBEX GE-107

Відеореєстратор GLOBEX GE-107 – це доступна функціональність та надійні додаткові «очі» водія під час руху на дорозі. Компактний футуристичний дизайн корпусу, класичного чорного кольору, дозволяє власнику непомітно та зручно розташувати його в салоні авто.

РОЗШИРЕННЯ FullHD:

Відеореєстратор записує відео у форматі FullHD з розширенням 1920*1080 FPS. Така якість відеофіксації дозволяє отримувати інформативне відео, з підвищеним рівнем деталізації зображення.

ДИСПЛЕЙ 2.0 дюйми:

GLOBEX GE-104 оснащений екраном діагоналлю 2,0 дюйми. Такий розмір дисплея в поєднанні зі зручним розташуванням кнопок керування дозволяє комфортно переглядати відео та фото на екрані пристрою.

Відеореєстратор GLOBEX GE-107 – це доступна функціональність та надійні додаткові «очі» водія під час руху на дорозі. Компактний футуристичний дизайн корпусу, класичного чорного кольору, дозволяє власнику непомітно та зручно розташувати його в салоні авто.

РОЗШИРЕННЯ FullHD:
Відеореєстратор записує відео у форматі FullHD з розширенням 1920*1080 FPS. Така якість відеофіксації дозволяє отримувати інформативне відео, з підвищеним рівнем деталізації зображення.

ДИСПЛЕЙ 2.0 дюйми:
GLOBEX GE-104 оснащений екраном діагоналлю 2,0 дюйми. Такий розмір дисплея в поєднанні зі зручним розташуванням кнопок керування дозволяє комфортно переглядати відео та фото на екрані пристрою.

КУТ ОГЛЯДУ 140°:

Ширококутний об’єктив з охопленням в 140° дозволяє GLOBEX GE-107 чітко фіксувати все, що відбувається на чотирьох смугах дорожнього руху одночасно.

КАРТКА ПАМ’ЯТІ:

Відеореєстратор підтримує картку пам’яті 6 (і вище) класу, типу micro SDHC, ємністю до 64 Гб. 

*****

Функціональними особливостями відеореєстратору GLOBEX GE-107  є:

  • УКРАЇНСЬКА МОВА

Меню відеореєстратора підтримує українську мову. 

  • ЦИКЛІЧНИЙ ЗАПИС (Loop Recording)

Відеореєстратор підтримує функцію циклічного запису, що дає змогу перезаписувати відеофайли та довгий період часу користуватися карткою пам’яті без зупинки запису.

  • ДАТЧИК УДАРУ (G-Sensor)

Датчик удару – це трьохвісьовий датчик механічних впливів, який забезпечує автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень автомобіля.

  • ДАТЧИК РУХУ (Motion Detection)

Датчик руху дозволяє GLOBEX GE-107  активувати відеореєстратор і проводити запис тільки під час руху об’єктів перед автомобілем. Ця функція допомагає зафіксувати все, що відбувається перед автомобілем і, при цьому, значно економить місце на карті пам’яті пристрою. 

  • МОНІТОР ПАРКУВАННЯ

При вмиканні даної функції пристрій переходить у стан “сплячого режиму”: екран не світиться, запис не ведеться. У момент спрацьовування датчика удару реєстратор вмикається і фіксує те, що відбувається в зоні його огляду.

  • ШТАМП ДАТИ ТА ЧАСУ

Дана функція в GLOBEX GE-105 дозволить автовласнику зафіксувати дату та час створення відеозапису чи фото, з метою подальшого використання цих фактів для вирішення спірних ситуацій на дорозі .

  • КОМПЛЕКТАЦІЯ

– відеореєстратор

– кріплення на лобове скло

– інструкція користувача з гарантійним талоном

– гарантійний талон

– автомобільний зарядний пристрій (довжина кабелю – 3 м).

Тут может быть видео

GLOBEX GE-107
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити