Smart Watch
Smart Watch Me 2

Smart Watch Me 2 – це розумний персональний помічник від ТМ GLOBEX, що зробить будні власника більш комфортними та вмотивує до активного способу життя. Пристрій вироблено у корпусі з ударостійкого ABS пластику, з круглим кольоровим екраном та тривалим часом автономної роботи.
Особливими перевагами Smart Watch Me 2 є:

  • моніторинг фізичної активності та показників здоров’я власника: температури тіла, серцевого ритму, тиску, рівня кисню, калорій, сну, фізичної активності (крокомір та різні види тренуваннь),
  • можливість перегляду вхідних дзвінків та повідомлень на екрані годинника,
  • віддалене керування аудіо та фото,
  • нагадування про довгу відсутність фізичної активності та підтримання водного балансу власника,
  • можливість під’єднання до Google Fit та пошуку телефону,
  • будильник.

ДИСПЛЕЙ
Великий повнокольоровий екран Smart Watch Me 2 має роздільну здатність 240*240 пікселів. Завдяки сенсорному екрану, виробленому за технологією IPS з адаптованим підсвічуванням, пристрій демонструє високу якість передачі кольору, відмінну яскравість, антивідблискові можливості та чітке реагування на дотик.
Активація дисплею відбувається за рахунок підняття руки або натискання кнопки на пристрої.
Дисплей виготовлено з загартованого скла, що є додатковою перевагою надійності смарт-годинника. Власник, також, може довільно змінювати теми на екрані годинника.

КОРПУС

Smart Watch Me 2 виготовлено в у корпусі з ударостійкого ABS пластику. За рахунок ергономічного дизайну корпусу круглої форми, використаним матеріалам та технології виготовлення, вага годинника не перевищує 35 гр разом з ремінцем.

Корпус представлено у трьох кольорових рішеннях: чорному, рожевому та сірому. Керувати годинником можна за допомогою двох функціональних кнопок, розташованих на бічній поверхні пристрою.

КЛАС ЗАХИСТУ IP67

Міжнародний стандарт захисту IP67 Smart Watch Me 2 дає можливість власникові не турбуватися у випадку потрапляння води на корпус пристрою. В тому числі й під час плавання.

BLUETOOTH

Годинник має функцію Bluetooth 5.0 з технологією зниженого споживання енергії BLE.

ЧАС РОБОТИ
Вбудований аккумулятор ємністю 240mAh дозволяє Smart Watch Me 2 працювати до 15 днів у режимі мінімального навантаження та до 8 днів – з максимальним навантаженням.

ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Для керування SmartWatchMe 2 використовується додаток Fit Cloud Pro для Android та iOS. Додаток постійно оновлюється.

РЕМІНЕЦЬ

Ремінець виготовлено з високоякісного силікону. Гнучкий та довговічний – ремінець має 5 різних кольорів насиченого відтінку. Комфортний у використанні, за рахунок простої установки та зняття. Параметри ремінця: ширина – 22 мм, загальна довжина – 260 мм (довга сторона – 125 мм, коротка – 95 мм).

ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ
Годинник поповнює свій запас енергії за допомогою магнітного зарядного USB-пристрою, яке включено в комплект постачання.

КОМПЛЕКТАЦІЯ
До складу комплектації пристрою входять: годинник з силіконовим ремінцем, магнітний зарядний USB- пристрій, інструкція з  експлуатації, гарантійний талон.

МОЖЛИВІСТЬ ПІД’ЄДНАННЯ ДО GOOGLE FIT ТА ПОШУКУ ТЕЛЕФОНУ

Тут может быть видео

Smart Watch Me 2
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити