Smart Watch
Smart Watch Me 3

Smart Watch Me 3 – це розумний та стильний гаджет від ТМ GLOBEX, що стане в нагоді поціновувачам новітніх смарт-помічників.
Завдяки ергономічному дизайну, великому кольоровому Full Touch екрану прямокутної форми та стильному силіконовому ремінцю, що можна швидко змінювати за бажанням власника, нова модель смарт-годинника від GLOBEX прекрасно доповнить будь-який сучасний образ.

Особливими перевагами Smart Watch Me 3 є:

  • моніторинг фізичної активності та показників здоров’я власника: серцевого ритму, тиску, рівня кисню, калорій, сну, фізичної активності (крокомір та різні види спортивних навантаженнь),
  • можливість перегляду вхідних дзвінків та повідомлень на екрані годинника,
  • віддалене керування аудіо та фото за допомогою зручного додатку DaFit,
  • нагадування про довгу відсутність фізичної активності та підтримання водного балансу власника,
  • функція контролю за здоров’ям жінки,
  • відображення прогнозу погоди, будильник, таймер.

Дисплей:
Великий повнокольоровий екран Smart Watch Me 3 має розширення 240*280 пікселів. Завдяки сенсорному екрану, виробленому за технологією IPS з адаптованим підсвічуванням, пристрій демонструє високу якість передачі кольору, відмінну яскравість, антивідблискові можливості та чітке реагування на дотик. Активація дисплею відбувається за рахунок підняття руки або натискання кнопки на пристрої.
Дисплей виготовлено з загартованого скла, що є додатковим показником надійності пристрою. Власник, також, може змінювати теми на екрані годинника.

Корпус:
Smart Watch Me 3 виготовлено в у корпусі з стійкого до стирання металового сплаву. За рахунок ергономічного дизайну корпусу, використаним матеріалам та технології виготовлення, вага годинника складає всього 40 гр разом з ремінцем.
Корпус представлено у чотирьох кольорових рішеннях: чорному, золотому, рожевому та голубому. Керувати годинником можна як за допомогою дисплею, так і за допомогою функціональної кнопки Digital Crown, розташованої на бічній поверхні пристрою.

Класс захисту IP67:
Міжнародний стандарт захисту IP67 Smart Watch Me 3 дає можливість власникові не турбуватися у випадку потрапляння води на корпус пристрою. В тому числі й під час плавання. Рекомендуємо бути уважними до температурного режиму води в момент використання смарт-годинника.

Ремінець:
Smart Watch Me 3 оснащено гіпоалергенним силіконовим ремінцем, який, за потреби власника, можна змінити на інший за видом або кольором.

Bluetooth:
Годинник має функцію Bluetooth 5.0 з технологією зниженого споживання енергії BLE, що подовжить час автономної роботи пристрою.

Час роботи:
Вбудований аккумулятор ємністю 190 mAh дозволяє Smart Watch Me 3 працювати до 15 днів у режимі мінімального навантаження та від 6 до 8 днів – з максимальним навантаженням.

Програмне забезпечення:
Для керування SmartWatchMe 3 використовується додаток DaFit для Android та iOS. Додаток має зручний інтерфейс для користувачів та постійно оновлюється.

Зарядний пристрій:
Годинник підзаряджається за допомогою магнітного зарядного USB-пристрою, який включено в комплект постачання. Час повної підзарядки складає 2 години.

Комплектація:
До складу комплектації пристрою входять: годинник з силіконовим ремінцем, магнітний зарядний USB- пристрій, інструкція з експлуатації, гарантійний талон.

Тут может быть видео

Smart Watch Me 3
Програмне забеспечення
Завантажити
Інструкція
Завантажити